Meteen naar de content

Alleen vandaag, Gratis verzending!

24/7 Klantenservice. Altijd en overal

Niet goed? Geld terug!

  Ruilen en Retourneren

  Heb je je bestelling ontvangen maar zijn het de verkeerde items of is het product kapot? Stuur dan e-mail naar info@trimpo.nl om dit verder te bespreken.

  Ben je niet tevreden over de bestelling, kun je deze binnen 30 dagen na ontvangstdatum aan ons retourneren, mits ze in originele en verkoopbare staat zijn.

  Als de goederen eenmaal door jou zijn geretourneerd heb je recht op de volledige terugbetaling, waarbij de retourkosten niet zijn inbegrepen. We kunnen artikelen omruilen of terugbetalen die gebruikt, geopend of niet meer in originele staat blijken te zijn.

  Retourneren

  Als je de ontvangen goederen wilt retourneren vragen wij je vriendelijke contact op te nemen met ons via de mail. Wij helpen je graag verder met het retourneren van jouw bestelling.

  Voorwaarden en richtlijnen

  • Het is belangrijk voor de retourzending dat het product nog in originele staat is. Indien het product beschadigd is of de verpakking is niet meer in herbruikbare staat kunnen we het product niet retournemen.
  • De kosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor eigen rekening.
  • Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn, zodat deze niet beschadigen tijdens het transport.
  • Alle retourpakketten moeten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service, omdat wij niet de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor verloren of beschadigde goederen tijdens het transport.
  • Zorg ervoor dat het retourneren altijd in overleg gaat met onze klantenservice om misverstanden te voorkomen.
  • Actieproducten zijn niet beschikbaar voor retournering.

  Ruilen

  Heb je een product besteld in de verkeerde maat? Of wil het ruilen om een andere reden, stuur dan een mail met de reden naar info@trimpo.nl. De kosten voor het ruilen zijn voor eigen rekening.

  Verkeerde bezorgadres

  Heb je per ongeluk het verkeerde bezorgadres opgegeven tijdens het invullen van je gegevens, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail. Wij proberen het adres nog kosteloos voor je te wijzigen.

  Contact ons!

  Heb je andere vragen? Wij staan 24/7 voor je klaar! Wij zijn niet alleen bereikbaar via info@trimpo.nl, maar ook via social media.

  Gratis verzending Incl. Track & Trace!

  Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar

  We hebben 4.500+ klanten bediend en geweldige feedback ontvangen!