Ruilen en Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen maar ben je niet tevreden? Wij vinden dat heel jammer en we horen graag wat we kunnen doen om je een tevreden klant te maken.

1. Bedenktijd 

Je hebt het recht om je bestelling te annuleren. Dit moet wel binnen 14 dagen na ontvangst. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven.

2. Retourneren

Als je je bestelling annuleert, heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. De kosten voor de het retourneren moet je zelf betalen. Het retouradres kunt u opvragen door ons te mailen: info@trimpo.nl

3. Terugbetaling

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Dan krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. We storten het totale bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

4. Staat van de verpakking en het product

Wij vragen je vriendelijk om het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen. Indien het product beschadigd is of de verpakking is niet meer in herbruikbare staat kunnen we de waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

5. Product ruilen

Heb je een product besteld in de verkeerde maat? Of wil het ruilen om een andere reden, stuur dan een mail met de reden naar info@trimpo.nl. De kosten voor het ruilen zijn voor eigen rekening.

6. Verkeerde bezorgadres

Heb je per ongeluk het verkeerde bezorgadres opgegeven tijdens het invullen van je gegevens, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail. Wij proberen het adres nog kosteloos voor je te wijzigen.